Έργα σε Εξέλιξη

 • koropoulisgroup

  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ Δ.Ε. ΠΛΑΤΑΙΩΝ 2019

  Η μελέτη αφορά την συντήρηση παλαιών οδοστρωμάτων και κατασκευή νέων σε δημοτικές οδούς στην ΔΕ Πλαταιών του Δήμου Θηβαίων όπου προβλέπονται εργασίες οδοποιίας και ασφαλτόστρωσης

 • koropoulisgroup

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΛΙΑΡΤΟΣ – ΣΤΡΟΒΙΚΙ

  Με την παρούσα εργολαβία προβλέπεται κατασκευή δίδυμου κιβωτιοειδούς οχετού προσαρμοσμένο στην λοξότητα υπάρχουσας διασταύρωσης η οποία είναι πλέον επικίνδυνη για την βατότητα των πολιτών επί της οδού Αλίαρτος – Στροβίκι. Επίσης προβλέπονται λοξοί πτερυγότοιχοι και τοίχοι αντιστήριξης καθώς και τμήμα οδοποίας εκατέρωθεν του τεχνικού.

 • koropoulisgroup

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΩΠΑΪΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2021-2022

  Αντικείμενο της παρούσας σύμβασης είναι ο καθαρισμός αρδευτικών – αποστραγγιστικών τάφρων του Κωπαϊδικού πεδίου.

 • koropoulisgroup

  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΚΩΠΑΪΔΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ

  Το αντικείμενο της παρούσας εργολαβίας αφορά την συντήρηση – βελτίωση των αγροτικών δρόμων του Κωπαϊδικού πεδίου της Π.Ε. Βοιωτίας για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων. Το συνολικό εκτιμώμενο μήκος οδών στις οποίες θα γίνουν εργασίες βελτίωσης είναι 28χλμ.

 • koropoulisgroup

  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΕΦΥΡΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ Ε.Ο. 12 ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΥΡΝΟ

  Το έργο αφορά την αποκατάσταση των βλαβών και φθορών της Επαρχιακής οδού υπ’ αριθμ. 12 Χαλκίδα-Μίστρος-Μονόδρυ, στο τμήμα της οδού Στενό προς Πούρνο, μήκους 2,0 χλμ περίπου και κυρίως την ανακατασκευή της γέφυρας στον ποταμό Λήλαντα, πριν τον οικισμό του Πούρνου, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της θεομηνίας “Θάλεια” στις 08 και 09 Αυγούστου 2020.

 • koropoulisgroup

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΑΣ ΧΑΡΑΞΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΔΙΠΟΤΙ ΣΤΗ Τ.Κ. ΠΑΥΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

  Πρόκειται για την ανακατασκευή του οδικού άξονα στην Τ.Κ. Παύλου του Δήμου Ορχομενού. Ο συγκεκριμένος άξονας είναι μεγάλης σπουδαιότητας καθώς είναι ο κύριος άξονας μετακίνησης των πολιτών στην περιοχή του Παύλου. Θα κατασκευαστεί ένα νέο τμήμα οδοποιίας συνολικού μήκους 1.158,00 μ και μία νέα γέφυρα μήκους 30,00 μ και πλάτους 10,00μ.

 • koropoulisgroup

  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΑΛΥΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ Δ.Ε. ΘΙΣΒΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ

  Το έργο αφορά την συνολική αντικατάσταση του αγωγού ύδρευσης των οικισμών Αλυκής και Αγ. Νικολάου της Δ.Ε. Θίσβης του Δήμου Θηβαίων, από την Δομβραίνα έως την Αλυκή. Ο αγωγός ύδρευσης θα είναι από σωλήνες πολυαιθυλενίου ΗPDE υψηλής πυκνότητας, 3ης γενιάς, ονομαστικής πίεσης 16 atm, 20 atm & 25 atm και συνολικού μήκους 14.060,00 m. Η […]

 • koropoulisgroup

  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ – Β’ ΦΑΣΗ

  Αντικείμενο του έργου είναι: η κατασκευή τμήματος της Λεωφόρου Παπανδρεόυ στην συνοικία Ζ’ του Δήμου Χαλκιδέων, ασφαλτόστρωση της οδού Στύρων από τις Καμάρες έως τον κόμβο μήκους περίπου 460μ ασφαλτόστρωση τμήματος της οδού 28ης Οκτωβρίου στην ΤΚ Αγίου Νικολάου του Δήμου Χαλκιδέων όπου προβλέπεται και τοιχίο αντιστήριξης 350,00 μ.

 • koropoulisgroup

  ΥΔΡΕΥΣΗ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΦΑΡΟΥ ΑΥΛΙΔΑΣ

  Η παρούσα μελέτη αφορά την τοποθέτηση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στον οικισμό Φάρου της ΔΕ Αυλίδος του Δήμου Χαλκιδέων. Συγκεκριμένα θα τοποθετηθούν αγωγοί πολυαιθυλενίου διαμέτρων Φ63, Φ90, Φ110, Φ140 συνολικού μήκους 14.126 μ. Επίσης θα τοποθετηθούν φρεάτια εκκένωσης, φρεάτια αερεξαγωγών καθώς και πυροσβεστικοί κρουνοί στα σημεία που έχουν προβλεφθεί από την μελέτη του έργου.

 • koropoulisgroup

  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΘΗΒΑΣ

  Η παρούσα μελέτη αφορά την αναβάθμιση του χώρου άθλησης γηπέδου μπάσκετ που συνορεύει με τον ιερό ναό Αγ. Νικολάου της Δημοτικής κοινότητας Θήβας. Η κύρια είσοδος του γηπέδου είναι επί της οδού Αγίου Νικολάου έναντι δικαστικού μεγάρου Θηβών. Ο χώρος περιλαμβάνει υπαίθριες εξέδρες που στεγάζουν τα αποδυτήρια των αθλητών και των WC καθώς και υπαίθριο […]