Έργα σε Εξέλιξη

 • koropoulisgroup

  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΕΦΥΡΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ Ε.Ο. 12 ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΥΡΝΟ

  Το έργο αφορά την αποκατάσταση των βλαβών και φθορών της Επαρχιακής οδού υπ’ αριθμ. 12 Χαλκίδα-Μίστρος-Μονόδρυ, στο τμήμα της οδού Στενό προς Πούρνο, μήκους 2,0 χλμ περίπου και κυρίως την ανακατασκευή της γέφυρας στον ποταμό Λήλαντα, πριν τον οικισμό του Πούρνου, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της θεομηνίας “Θάλεια” στις 08 και 09 Αυγούστου 2020.

 • koropoulisgroup

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΑΣ ΧΑΡΑΞΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΔΙΠΟΤΙ ΣΤΗ Τ.Κ. ΠΑΥΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

  Πρόκειται για την ανακατασκευή του οδικού άξονα στην Τ.Κ. Παύλου του Δήμου Ορχομενού. Ο συγκεκριμένος άξονας είναι μεγάλης σπουδαιότητας καθώς είναι ο κύριος άξονας μετακίνησης των πολιτών στην περιοχή του Παύλου. Θα κατασκευαστεί ένα νέο τμήμα οδοποιίας συνολικού μήκους 1.158,00 μ και μία νέα γέφυρα μήκους 30,00 μ και πλάτους 10,00μ.

 • koropoulisgroup

  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΑΛΥΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ Δ.Ε. ΘΙΣΒΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ

  Το έργο αφορά την συνολική αντικατάσταση του αγωγού ύδρευσης των οικισμών Αλυκής και Αγ. Νικολάου της Δ.Ε. Θίσβης του Δήμου Θηβαίων, από την Δομβραίνα έως την Αλυκή. Ο αγωγός ύδρευσης θα είναι από σωλήνες πολυαιθυλενίου ΗPDE υψηλής πυκνότητας, 3ης γενιάς, ονομαστικής πίεσης 16 atm, 20 atm & 25 atm και συνολικού μήκους 14.060,00 m. Η […]

 • koropoulisgroup

  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ – Β’ ΦΑΣΗ

  Αντικείμενο του έργου είναι: η κατασκευή τμήματος της Λεωφόρου Παπανδρεόυ στην συνοικία Ζ’ του Δήμου Χαλκιδέων, ασφαλτόστρωση της οδού Στύρων από τις Καμάρες έως τον κόμβο μήκους περίπου 460μ ασφαλτόστρωση τμήματος της οδού 28ης Οκτωβρίου στην ΤΚ Αγίου Νικολάου του Δήμου Χαλκιδέων όπου προβλέπεται και τοιχίο αντιστήριξης 350,00 μ.