Ολοκληρωμένα Έργα

 • koropoulisgroup

  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ Δ.Ε. ΠΛΑΤΑΙΩΝ 2019

  Η μελέτη αφορά την συντήρηση παλαιών οδοστρωμάτων και κατασκευή νέων σε δημοτικές οδούς στην ΔΕ Πλαταιών του Δήμου Θηβαίων όπου προβλέπονται εργασίες οδοποιίας και ασφαλτόστρωσης

 • koropoulisgroup

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΩΠΑΪΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2021-2022

  Αντικείμενο της παρούσας σύμβασης είναι ο καθαρισμός αρδευτικών – αποστραγγιστικών τάφρων του Κωπαϊδικού πεδίου.

 • koropoulisgroup

  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΚΩΠΑΪΔΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ

  Το αντικείμενο της παρούσας εργολαβίας αφορά την συντήρηση – βελτίωση των αγροτικών δρόμων του Κωπαϊδικού πεδίου της Π.Ε. Βοιωτίας για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων. Το συνολικό εκτιμώμενο μήκος οδών στις οποίες θα γίνουν εργασίες βελτίωσης είναι 28χλμ.

 • koropoulisgroup

  ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΟΔΟΥ ΠΥΛΗ – ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΕ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ

  Σκοπός της συγκεκριμένης μελέτης είναι η ολοκλήρωση της κατασκευής και της ασφαλτόστρωσης της οδού που συνδέει την τοπική κοινότητα Πύλης με την επαρχιακή οδό Σχηματαρίου – Ελευσίνας στο ύψος που βρίσκεται το μοναστήρι του Αγίου Αθανασίου. Το μήκος της οδού έχει μήκος 2.350 μ και το πλάτος της οδού είναι 6,00 μ.

 • koropoulisgroup

  ΥΔΡΕΥΣΗ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΦΑΡΟΥ ΑΥΛΙΔΑΣ

  Η παρούσα μελέτη αφορά την τοποθέτηση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στον οικισμό Φάρου της ΔΕ Αυλίδος του Δήμου Χαλκιδέων. Συγκεκριμένα θα τοποθετηθούν αγωγοί πολυαιθυλενίου διαμέτρων Φ63, Φ90, Φ110, Φ140 συνολικού μήκους 14.126 μ. Επίσης θα τοποθετηθούν φρεάτια εκκένωσης, φρεάτια αερεξαγωγών καθώς και πυροσβεστικοί κρουνοί στα σημεία που έχουν προβλεφθεί από την μελέτη του έργου.

 • koropoulisgroup

  ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΑΝΑΔΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ

  Αντικείμενο της παρούσας μελέτης είναι η αναβάθμιση αγροτικής οδού εντός αναδασμού στο Μελισσοχώρι της ΔΕ Πλαταιών του Δήμου Θηβαίων συνολικού μήκους 565μ. Η μελέτη προβλέπει την κατασκευή νέου ασφαλτόδορομου επί της υφιστάμενης αγροτικής οδού. Η αναβαθμισμένη οδός θα εξυπηρετήσει την απρόσκοπτη πρόσβαση στις καλλιέργειες της περιοχής.

 • koropoulisgroup

  ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ «ΤΣΑΤΣΑΡΙ» Τ.Κ. ΑΣΩΠΙΑΣ

  Αντικείμενο του έργου είναι η ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού προς την θέση «Τσάτσαρι» της τοπικής κοινότητας Ασωπίας. Πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες εκσαφών, κατασκευής επιχώματος, κατασκευή στρώσης υπόβασης και βάσης και τέλος ασφαλτόστρωση της οδού συνολικού μήκος περίπου 3,0 χλμ.

 • koropoulisgroup

  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΘΗΒΑΣ

  Η παρούσα μελέτη αφορά την αναβάθμιση του χώρου άθλησης γηπέδου μπάσκετ που συνορεύει με τον ιερό ναό Αγ. Νικολάου της Δημοτικής κοινότητας Θήβας. Η κύρια είσοδος του γηπέδου είναι επί της οδού Αγίου Νικολάου έναντι δικαστικού μεγάρου Θηβών. Ο χώρος περιλαμβάνει υπαίθριες εξέδρες που στεγάζουν τα αποδυτήρια των αθλητών και των WC καθώς και υπαίθριο […]

 • koropoulisgroup

  ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ – ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ

  Η παρούσα μελέτη αφορά την τοποθέτηση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στον οικισμό Καλοχωρίου της ΔΕ Αυλίδος του Δήμου Χαλκιδέων. Συγκεκριμένα θα τοποθετηθούν αγωγοί πολυαιθυλενίου διαμέτρων Φ63, Φ75, Φ110, Φ125 συνολικού μήκους 7.029 μ. Επίσης θα τοποθετηθούν φρεάτια εκκένωσης, φρεάτια αερεξαγωγών καθώς και πυροσβεστικοί κρουνοί στα σημεία που έχουν προβλεφθεί από την μελέτη του έργου.

 • koropoulisgroup

  ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ «ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ΙΣΤΙΑΙΑΣ – ΑΙΔΗΨΟΥ» ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ 11-12-2019 ΠΟY ΕΠΛΗΞΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ – ΑΙΔΗΨΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

  Το παρόν έργο αφορά την ανακατασκευή της καταστραφείσας πεπαλαιωμένης γέφυρας επί της Ε.Ο. 77 Χαλκίδας – Ιστιαίας – Αιδηψού, στον οικισμό Γούβες, ελεύθερου ανοίγματος 30,0 μ πλάτους 13,50 μ και ύψους 5,50 μ καθώς και την κατασκευή τεχνικών έργων προστασίας της κοίτης και των πρανών του ποταμού.